logo
|coaching en supervisie

RelatieWijsheid is onmisbaar als je intensief moet samenwerken. Zonder wijsheid worden eenvoudige verschillen een obstakel; onuitgesproken waarden en normen een struikelblok en logische aannames een discussiepunt.

Emmaüs brengt met behulp van open communicatie en onverwachte vragen een haarscherpe analyse. Een (lach)spiegel wordt voorgehouden, waardoor de ontspanning ontstaat en daardoor de ruimte voor een oplossing.

Emmaüs wordt geconsulteerd als:

  • managementteamleden elkaar uit de weg gaan;
  • nieuwe collega’s met elkaar aan de slag moeten;
  • zakenpartners een conflict willen opruimen;
  • stroeflopende relaties weer vlotgetrokken moeten worden.

Je leert aan de hand van dit programma je directiepartner of zakenrelatie begrijpen en andersom. Je verbetert gespreksvaardigheden, leert naar elkaar te luisteren en goede vragen te stellen. Diversiteit en conflicten worden hanteerbaar, met als gevolg een verbeterde relatie.

  Zakelijk Particulier
Toepassingsgebieden Communicatie, conflictbeheersing, luisteren, sensitiviteit, overtuigingskracht, onderhandelen, samenwerken.
Doelgroepen Directieleden, MT-leden, collegas, zakenpartners (zowel bij stichtingen en bedrijven als in de publieke sector). Familieleden, echtgenoten.
Tijdstippen / duur 2 uur per bijeenkomst / in overleg; tweewekelijks + thuisopdrachten 2 uur per bijeenkomst / in overleg; tweewekelijks + thuisopdrachten

Stel hier je vraag

Stuur door

© Fotografie: SynArt
© Fotografie: SynArt